Elegant, supersimpel én feestelijk – perfect voor je Paastafel!
De Paasdagen staan voor de deur en dat betekent: samen aan tafel, koken met liefde en genieten van iets bijzonders. Om je op weg te helpen, delen we een feestelijk brunchidee.
Ingrediënten (voor 2-4 personen):
– 500g groene asperges
– 4 verse eieren
– Hollandaisesaus (kant-en-klaar of zelfgemaakt)
– Olijfolie, zout, peper
– Optioneel: Parmezaan of citroenrasp
Bereiding:
1. Verwarm de oven op 200°C.
2. Leg de asperges op een bakplaat, besprenkel met olijfolie, zout en peper. Rooster ze 12 minuten.
3. Pocheer ondertussen de eieren (tip: gebruik een draaikolk en een scheutje azijn).
4. Serveer op een mooi bord (of een houten hakblok!) met hollandaisesaus, een gepocheerd ei en wat citroenrasp en Parmezaanse kaas.