Gebruik, Onderhoud en Tips

Is de anti-aanbaklaag veilig en PFAS-vrij?
Ben je op zoek naar een veilige anti-aanbakpan? Let dan goed op de coating. Traditionele...
Lees verder
Is een houten snijplank hygiënisch?
Veel mensen vragen zich af of een houten snijplank wel hygiënisch is – vooral bij...
Lees verder
Bakken in een RVS Koekenpan? Zó pak je dat aan!
Bakken in een RVS pan vereist een andere aanpak dan in een pan met anti-aanbaklaag,...
Lees verder
Een houten snijplank kopen? Welk hout moet ik kiezen en waarom?
In dit artikel ontdek je welk hout het beste is voor een houten snijplank. Het...
Lees verder
RVS Koekenpan of Hybride Koekenpan – welke moet ik kiezen?
In deze blog ontdek je het verschil tussen een RVS koekenpan en een hybride koekenpan...
Lees verder
Wat is nou het beste koksmes voor jouw keuken?
In de keuken is een goed koksmes onmisbaar. Het is meer dan alleen een snijgereedschap;...
Lees verder
Wat is een leren strop, waarom en hoe gebruik je deze?
In de wereld van keukenmessen is scherpte essentieel voor zowel de efficiëntie als de veiligheid...
Lees verder
Hoe slijp je Keukenmessen met een Diamanten Slijpstaaf
Het scherp houden van keukenmessen is essentieel voor efficiëntie en veiligheid in de keuken. Een...
Lees verder
De Gids voor het Slijpen van Keukenmessen met een Diamanten Slijpsteen
Het slijpen van keukenmessen is essentieel voor elke kok, of je nu een hobbykok of...
Lees verder
De beste Steakmessen voor een feestelijk diner: Waar moeten ze aan voldoen?
Voor een onvergetelijk diner wil je niets aan het toeval overlaten, en daar horen de...
Lees verder
Hoe onderhoud je een houten snijplank?
Hoe onderhoud je een houten snijplank? Een houten snijplank is een stijlvol en duurzaam hulpmiddel...
Lees verder
Het juiste mes voor de juiste taak: Een gids voor de SOPHIOR messen collecties
Elke (thuis)kok weet dat goed keukengereedschap het verschil maakt. Eén stuk gereedschap springt daarbij uit...
Lees verder