⭐Klanten geven ons 4.7/5 Sterren⭐
✔ Gratis bezorging vanaf €49,-
✔ Voor 23:00 besteld = morgen in huis
✔ 30 dagen retour, zorgeloos proberen
SOPHIOR
Winkelwagen 0
  • Shop
  • Keukenmessen
    • Koksmes
    • Broodmes
    • Universeelmes
    • Schilmes
    • Messensets
  • Collecties
    • Classic Heritage
    • Performance
    • Elegance
  • Accessoires
    • Messenslijpers
    • Kelnersmessen
    • Keukengerei
    • Snijplanken
    • Messenblokken
  • Ons verhaal
    • SOPHIOR en Duurzaamheid
  • Service
    • Service
    • Gebruik, Onderhoud en Tips
    • Inspiratie en Recepten
Mijn Account
Log in Registreren
SOPHIOR
  • Shop
  • Keukenmessen
    • Koksmes
    • Broodmes
    • Universeelmes
    • Schilmes
    • Messensets
  • Collecties
    • Classic Heritage
    • Performance
    • Elegance
  • Accessoires
    • Messenslijpers
    • Kelnersmessen
    • Keukengerei
    • Snijplanken
    • Messenblokken
  • Ons verhaal
    • SOPHIOR en Duurzaamheid
  • Service
    • Service
    • Gebruik, Onderhoud en Tips
    • Inspiratie en Recepten
Zoek producten Account Verlanglijst Winkelwagen 0

Zoek in onze winkel

SOPHIOR
Account Verlanglijst Winkelwagen 0
populaire zoekopdrachten:
Koksmes Snijplank Broodmes
Inspiratie en Recepten

Een echte klassieker: Bruschetta

Jul 18, 2024
Een echte klassieker: Bruschetta

Genieten! Bruschetta is een klassiek Italiaans voorgerecht (of borrelhap natuurlijk) dat eenvoudig te maken is en altijd indruk maakt. Bij deze het recept voor de klassieke Bruschetta zoals wij hem graag maken:

Ingrediënten:

  • 1 stokbrood of ciabatta, in dikke plakken gesneden
  • 4 rijpe tomaten, in kleine blokjes gesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • Een handvol verse basilicumblaadjes, gescheurd of fijngehakt
  • 3 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 1 eetlepel balsamicoazijn (optioneel)
  • Zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
  • Optioneel: geraspte Parmezaanse kaas of mozzarella

Instructies:

Tomatenmix bereiden:
Meng verse tomatenblokjes, fijngehakte knoflook en gescheurde basilicum in een kom. Voeg extra vierge olijfolie en eventueel balsamicoazijn toe. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Laat 10-15 minuten intrekken.

Brood roosteren:
Verwarm een grill of grillpan op middelhoog vuur. Bestrijk sneetjes stokbrood of ciabatta licht met olijfolie. Rooster het brood goudbruin en knapperig, circa 2-3 minuten per kant.

Bruschetta samenstellen:
Wrijf warme broodjes in met een halve knoflookteen. Beleg royaal met de tomatenmix. Optioneel: strooi er geraspte Parmezaan of stukjes mozzarella overheen.

Serveren:
Serveer direct, garneer eventueel met extra basilicum. Heerlijk als voorgerecht, snack of hapje bij de borrel!

Geniet van je heerlijke bruschetta!

Vorig
Een frisse (vegetarische) tomaten carpaccio
Volgende
Een heerlijke salade met Venkel en Sinaasappel

gerelateerde artikelen

Brunchidee: Geroosterde asperges met gepocheerd ei & hollandaisesaus

Brunchidee: Geroosterde asperges met gepocheerd ei & hollandaisesaus

Prachtige chioggia bietencarpaccio met peer en geitenkaas

Prachtige chioggia bietencarpaccio met peer en geitenkaas

Wat is nou het beste koksmes voor jouw keuken?

Wat is nou het beste koksmes voor jouw keuken?

Hoe verras je jouw partner het beste voor Valentijnsdag?

Hoe verras je jouw partner het beste voor Valentijnsdag?

Contact

info@sophior.nl

(+31) 85-1301158

Nederland

Retourbeleid SOPHIOR

Blijf op de hoogte

Ik wil graag leuke tips, inspiratie en informatie over de nieuwste producten ontvangen

Zakelijk

  • B2B - Registreren als klant
  • SOPHIOR Dealer worden

SOPHIOR

  • Shop
  • Keukenmessen
  • Collecties
  • Accessoires
  • Ons verhaal
  • Service
©SOPHIOR 2024
Betalingsmogelijkheden:
  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa
Winkelwagen 0

Winkelmand

Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal €0,00
Bekijk winkelwagen